Joany-compositie

De mens als deel van de natuur is een van mijn onderwerpen. Hier zien we een aantal afbeeldingen van mijn model Joany gestrooid over een fictief landschap.

Doordat ik photoshop liet kiezen voor de lichtste delen vallen soms delen van de lichamen weg. Met nog wat andere effecten kreeg ik deze , voor mij spannende, compositie

Omdat het een foto betreft is het formaat en uitvoering nog nader te bepalen. Zelf kan ik tot 40×40 cm printen. Die plak ik op en doe het resultaat in een wissellijst naar keuze zwart of alu kleur. Voor deze uitvoering vraag ik 195 euro. Voor grotere formaten ben ik afhankelijk van een externe drukker. 80×80 cm wordt dan 290 euro bijvoorbeeld.

Ik maak nooit meer dan 3 prints per foto. deze foto is nog niet verkocht. Het echtpaar zelf kreeg een bestand, die tel ik als 1, zelf heb ik ook een bestand dat is 2 dus deze foto kan slechts éénmaal worden verkocht.

Neem voor aankoop met mij contact op, tonvanderpal@gmail.com. In de QR code staat het adres van mijn site, daar vind u ook het email adres.

www.tonvanderpal.net

Reacties gesloten.