fotobepfrans

Deze foto uit 2021, een echtpaar na vele jaren nog steeds samen onderweg op het pad des levens. De achtergrond is een strand/zee foto van een of andere vakantie, ik heb er iets geels aan toegevoegd, het licht ????

Ik erger me mateloos aan mensen die het zien van oudere lichamen als stuitend ervaren. Iedere mens is de moeite waard en dit paar, met duidelijk mannelijke en vrouwelijke vormen vind ik prachtig en ontroerend tegelijk.

Omdat het een foto betreft is het formaat en uitvoering nog nader te bepalen. Zelf kan ik tot 40×40 cm printen. Die plak ik op en doe het resultaat in een wissellijst naar keuze zwart of alu kleur. Voor deze uitvoering vraag ik 195 euro. Voor grotere formaten ben ik afhankelijk van een externe drukker. 80×80 cm wordt dan 290 euro bijvoorbeeld.

Ik maak nooit meer dan 3 prints per foto. deze foto is nog niet verkocht. Het echtpaar zelf kreeg een bestand, die tel ik als 1, zelf heb ik ook een bestand dat is 2 dus deze foto kan slechts éénmaal worden verkocht.

Neem voor aankoop met mij contact op, tonvanderpal@gmail.com. In de QR code staat het adres van mijn site, daar vind u ook het email adres.

www.tonvanderpal.net

Reacties gesloten.