Pijltjes kunstenares

Op deze foto ziet u Noortje Kamer. Zij is kunstenares in Amersfoort en maakt spectaculaire beelden van “pijltjes” . U weet wel die pijltjes die kinderen in een elektriciteitsbuisje doen en weg blazen.

Noortje maakt een frame van gaas en prikt daar gekleurde pijltjes in, prachtig werk. Ik mocht haar fotograferen en maakte daarvoor ook een paar pijltjes.

Omdat het een foto betreft is het formaat en uitvoering nog nader te bepalen. Zelf kan ik tot 40×40 cm printen. Die plak ik op en doe het resultaat in een wissellijst naar keuze zwart of alu kleur. Voor deze uitvoering vraag ik 195 euro. Voor grotere formaten ben ik afhankelijk van een externe drukker. 80×80 cm wordt dan 290 euro bijvoorbeeld.

Ik maak nooit meer dan 3 prints per foto. deze foto is nog niet verkocht. Het model zelf kreeg een bestand, die tel ik als 1, zelf heb ik ook een bestand dat is 2 dus deze foto kan slechts éénmaal worden verkocht.

Neem voor aankoop met mij contact op, tonvanderpal@gmail.com. In de QR code staat het adres van mijn site, daar vind u ook het email adres.

www.tonvanderpal.net

Reacties gesloten.